Bli inkluderad

Hej Utbildare och arrangörer!

Det är 2017 – inte 2010.
Förlegade är tjänster som ”kräver” startavgift eller på något sätt tar betalt för att bli inkluderad och sökbar.

Gratis inkludering
Utbildningsförmedlingens sökindex är störst i Sverige och självklart är det gratis att bli inkluderad. Den trafik och de ansökningar som ni kommer få från oss är även de 100% gratis. Använd formuläret sist på sidan för att bli inkluderad.

Prestationsbaserad marknadsföring
För er utbildare och arrangörer som vill ha full kontroll och samtidigt säkerställa till 100% att era utbildningar, seminarium, events och kurser fylls upp – finns även en prestationsbaserad premiumtjänst, Premium Partner.

På era villkor
Betalning sker i efterhand, inga förskottsbetalningar krävs. Ni betalar endast för vad som levererats. Det kan vara besökare (CPC), ansökningar (CPL), eller köp/order (CPA/CPO). Självklart får ni tillgång till komplett statistik i realtid.

Garanterad leverans
Vi har idag tillgång till såpass stora trafikvolymer att vi kan säkerställa en säker leverans oavsett hur stor aktör ni är.

Vi tar hand om er marknadsföring
Som Premium Partner kommer ni automatiskt att ingå i vårt trafikanskaffningsprogram. Det innebär att vi aktivt driver extern trafik till era sidor på Utbildningsförmedlingen. Allt för att maximera er trafik kvalitetsmässigt och volymmässigt.

Fokusera på er kärnverksamhet
Ni är experter inom era områden – vi är experter på digital prestationsbaserad marknadsföring. Det betyder att ni kan fokusera 100% på er kärnverksamhet och överlåta anskaffandet av besökare/ansökningar till oss.

Hur blir jag Premium Partner
Använd formuläret sist på sidan. En account manager kommer att kontakta er omgående.


Vision:
Utbildningsförmedlingen ska vara det självklara valet för alla utbildare och arrangörer i Sverige.

Genomförande:
Att disrupta den svenska utbildningsvertikalen genom att erbjuda utbildare och arrangörer en transparent, prestationsbaserad försäljningskanal.

Mål:
75% av alla ansökningar/förfrågningar totalt i Sverige ska 2020 härstamma från Utbildningsförmedlingen.


© 2016 Utbildning i Sverige